Over ons


Hoe is Feestje040.nl onstaan?

 

Dat is eigenlijk een lang verhaal, maar ik zal het zo kort mogelijk houden.


Ik (John Termeer) ben opgegroeid in Eindhoven. Iedereen die vroeger bij ons thuis kwam voor een feestje weet dat me moeder altijd de stereo tussentijds harder deed zetten. Bij ons thuis wisten ze wel wat nodig was voor een goed feestje, dus dat is van jongs af aan met de paplepel ingegoten.

Daarna samen met mijn beste vriend enkele feesten georganiseerd bij HC (hockeyclub) Racing en HC Eindhoven. Dat is uitgegroeid tot een eerste inschrijving bij de kvk onder de naam Emotion Entertainment, zodat we buiten de hockeyclub ook feesten konden organiseren. Deze hebben we gedaan, maar toch waren we iets te snel van start gegaan met de KvK en besloten te stoppen.


Enkele jaren later begon het bij mij toch weer te kriebelen en ben ik met een  vriend van me schoonmoeder E-motion2 gestart. Daarmee hebben we diverse gay-friendly feesten georganiseerd in de 013 te Tilburg. Dit feest heette Schwoell. Me companon wilde hoofdzakelijk Schwoell feesten en ik wilde graag ook verder groeien. Dus we besloten ieder onze eigen weg te kiezen. Hij maakt van Schwoell een cafĂ© in Tilburg en ik ging met E-motion2 verder om dance feesten te organiseren.

Enkele maanden later werd mijn (inmiddels) ex-compagnon van het leven beroofd in zijn eigen cafe. Dit raakte me zodanig, dat ik voor me gezin koos en besloot helemaal te stoppen.


Maar jaren later kwam er weer iets op me pad en kon ik het weer niet laten. Ik starten weer een bedrijf onder de naam Stella d'Oro en besloot andere te gaan helpen met organiseren. Lekker op de achtergrond, maar zeker net zo leuk.


Totdat ik een partij tegenkwam die een idee had (waar ik al jaren van droomde), namelijk een eigen latin festival. In 2014 ging het Sundown Festival plaatsvinden en de verkoop ging super goed. Totdat de ander partij zich terug trok en het gehele "risico" bij mij kwam. Ik moest een moeilijke keuze gaan maken. Doorgaan en het "risico" accepteren of de stekker uit mijn droom halen. Maar mijn eigen lichaam maakte die keuze voor mij. Ik kreeg een zodanig zware epileptische aanval die me beslist weer even wakker deed schudden. Met pijn in me hard besloten we alles terug te draaien, de stekker ging uit het Sundown festival.


Moest ik dan gaan stilzitten?

Nee, ik had nog zo veel spullen staan van alle feesten e.d.


Dus ik besloot een verhuurbedrijf te starten onder de naam QuDaNo. Genoemd naar mijn 3 kinderen en voor mijn 3 kinderen. Ik heb ervoor gezorgd dat QuDaNo nagenoeg geen vaste lasten heeft, zodat we met de verhuur de goedkoopste in de regio konden zijn.

Al snel kwam ik erachter dat dit goed liep, maar dat mensen hun tong braken over de bedrijfsnaam. Toen is Feestje040.nl ontstaan als handelsnaam van Qudano en ook snel daarna volgde Feestje073.nl als verhuurlocatie in Vught.


En onder deze namen verhuren we nu met plezier. Soms voor feestjes thuis en soms voor mensen die (beginnen) met feesten te organiseren. 


Het belangrijkste is dat ik het leuk vind om te doen.


Droom ik nog van het organiseren van een (eigen) festival? Zeker weten!!

Maar voor nu halen ik veel plezier uit de verhuur en bouw ik het op voor me kinderen.


Tot in maart 2020 COVID-19 om de hoek kwam kijken. Bij ons kwam alles per direct stil te liggen.

In oktober 2020 verhuisde ik met me gezin naar Vught en hierdoor konden we gelukkig Feestje073 wel open houden. Omdat partyverhuur nog steeds "op z'n gat lag", zijn we gereedschap gaan verhuren om ons hoofd boven water te houden. Helaas bleek in mei 2021, dat ook dit niet voldoende was en besloten we (met pijn in ons hart) Feestje040 offline te halen. En wachten tot we weer mogen verhuren en/of dat we een geschikte partner konden vinden om het filiaal in Eindhoven over te nemen. 

Aangezien ons hart van de verhuur in Eindhoven ligt, zou dit geen makkelijke taak gaan worden.